4 XII 2018r., z okazji Święta Szkoły, klasy IV a, b, c d wzięły udział w warsztatach kulinarnych, podczas których uczniowie samodzielnie przygotowywali surówki z dostarczonych przez darczyńców warzyw i owoców. Pod okiem wychowawców powstały niesamowite kompozycje, które następnie ucieszyły podniebienia czwartoklasistów. Dzieci miały możliwość nacieszyć się smakiem własnoręcznie obranych i pokrojonych lub potartych jabłek, gruszek, bananów, pomidorów i papryki. Wspaniałym dodatkiem do tego okazał się jogurt naturalny. Ogromnym powodzeniem cieszyły się tego dnia ogórki kiszone o niezwykle wyrazistym smaku. Dzięki niezwykłym doznaniom smakowym ten dzień na długo pozostanie w pamięci degustujących.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.